niets.

Kamer 1: Graaf Dracula

Mijn naam is Mileva Dumitru. Ik ben de enige overlevende van de meest verschrikkelijke kamer…..

Het begon allemaal, lang geleden, met mijn eerste ontmoeting met Graaf Vladimir Dracula.
Aanvankelijk was hij een echte gentleman, charmant en liefdevol. Hij gaf me aandacht en overlaadde me met geschenken.
Maar toen de tijd verstreek, bleek hij echter ook een donkere kant te hebben…. Hij werd koud, afstandelijk en slecht. Ik ontdekte dat hij een dubbelleven leidde als vampier! Na zonsondergang was er geen nek meer veilig voor zijn altijddurende verlangen naar bloed. Uiteindelijk heeft hij mij ook te pakken gekregen.
Ik heb mezelf kunnen bevrijden door zijn spel slim te spelen en ben weten te ontsnappen. Het enige dat me nu nog kan redden, is het dragen van de magische collier. Deze zal me genezen en beschermen.

Maar tijdens mijn vlucht heb ik de collier niet mee kunnen nemen. Voor geen goud ga ik nog terug naar zijn kasteel…. ik durf het niet.

Daarom vraag ik jou om hulp…. haal het kostbare collier terug, alsjeblieft! Ik zal je eeuwig dankbaar zijn. Maar pas op voor Dracula, hij is de gevaarlijkste vampier in Roemenië en ver daarbuiten.

Ik wens je veel kracht en wijsheid toe, je zult het nodig hebben.

Dank je,
Mileva

Kamer 2: The Doll House

 

 

Zijn naam is Peggy Pop

Als pasgeborene werd deze moordlustige man verkocht aan een puissant rijk echtpaar. De vrouw van dit stel had liever een meisje gehad, maar deze was als baby nergens te krijgen…..
Het echtpaar besloot de jongen dan maar als meisje op te voeden en hem van de buitenwereld af te zonderen. Ze noemden hem Peggy.
De vader was een goede man en bracht van zijn vele zakenreizen de duurste cadeaus mee…..altijd poppen. De moeder liet zijn kamer inrichten met enkel en alleen…..poppen.

In de kamer waar je nu bent moest de jongen zijn jeugdjaren doorbrengen. Hier zat hij, treurig en gekleed in een jurkje omringd door zijn enige vriendinnen, de poppen…
Na de dood van zijn vader werd het leven nog eenzamer. Zijn moeder leerde hem lezen en schrijven, zo leerde Peggy Pop van de wereld buiten deze kamer. Maar zijn moeder verbood hem naar buiten te gaan om te voorkomen dat hij in contact kwam met anderen. Ze wilde hem enkel voor zichzelf houden.
Peggy Pop sprak enkel met de poppen, die luisterden geduldig naar hem en waren de enigen die hem gelukkig maakten. De dag dat de moeder uit jaloezie enkele poppen wilde weggooien, knapte er iets bij hem. Hij wurgde haar, aangemoedigd door de poppen! Zo werd Peggy Pop een moordenaar.
Hij besloot om een nieuwe moeder te maken naar het ideaalbeeld van zijn poppen. S ’nachts speurde hij naar slachtoffers, doodde ze en sneed ze in stukken.

Je hebt één uur de tijd om je vrienden te bevrijden en om aan hem te ontsnappen. Lukt dit niet….dan kun je wel raden wat Peggy Pop met je zal doen!

Succes!
Ps…..zijn moeder spookt ook nog rond

Contact form

Hello, please use the form below in order to get in touch with our team.

Name