Kennis en kunde

Door niet alleen zelf websites te bouwen, maar ook andere websites aan de achterkant te bekijken en te bewerken, heb ik sinds 2013 ruime kennis vergaard van de meest uiteenlopende soorten websites.

Voor een webdeveloper spreekt het vanzelf dat zijn kennis van HTML en vooral CSS evenredig toeneemt met de hoeveelheid tijd die hij met zijn vak bezig is. Wordpress zelf is echter geschreven in de taal PHP. Deze taal (samen met de taal MySQL) zorgt er voor dat er gecommuniceerd kan worden met de achterliggende database. Met al deze talen kan ik goed overweg.

Maar niet alleen technische kennis is belangrijk. Minstens zo belangrijk is dat een webdeveloper weet wat er (soms letterlijk) te koop is. Wat zijn goede templates? En welk template is het meest geschikt voor specifiek uw wensen? Is het handig om gebruik te maken van een 'framework'?

Daarom bezoek ik regelmatig ‘meetups’. Deze meetups gaan niet alleen over Wordpress, maar ook over S.E.O. (zoekmachine optimalisatie). Ook op het gebied van S.E.O. ben ik daarom op de hoogte van de meest recente inzichten, en de daarbij behorende do’s en dont’s.

“Jan kon zich goed inleven in hoe ik mijn website wilde hebben. Via de mail was hij altijd snel bereid iets te veranderen of te regelen. Daarbij sprak hij in een taal die ik kon begrijpen!”
Carolinda van der Linden.

"Jan heeft me enorm goed geholpen met het weer in de lucht krijgen van twee Wordpress websites. Ik ben een jaar geleden geswitched van hosting provider. Destijds zijn de databases niet goed verhuisd. Jan heeft tot in de kleinste details uitgezocht wat er moest gebeuren om de sites weer live te krijgen en het is hem gelukt. Tussentijds communiceerde hij duidelijk over de voortgang. Na afloop heeft hij me zelfs ook nog met wat andere site issues geholpen. Ik ben erg tevreden met zijn hulp!"
Anton Korteweg.

"Jan heeft een upgrade van Joomla uitgevoerd. Dat was niet zo eenvoudig omdat er meerdere versies waren overgeslagen. Maar hij heeft het prima volbracht en wanneer nodig terug gekoppelt. Prima resultaat."
Nico van Os.
Mijn vaardigheden

Wordpress

100%

HTML5/CSS3

95%

PHP/MySQL

85%

S.E.O.

90%

Neem contact op

  • zeer nauwkeurig

  • gratis nazorg uit betrokkenheid

  • inclusief 'uitleg' over wordpress

zeer nauwkeurig  *  gratis nazorg uit betrokkenheid  *  'uitleg' over wordpress

Contact met Jan!